Benvolgut senyor/a :

 

La “Confraria de l’Oliva Arbequina Catalana” ha començat una iniciativa a nivel mundial per fer que el tercer dijous del mes d’octubre de cada any es celebri “el dia de l´’Oli Nou” en l’àmbit de les terres on es conrea l’oli d’oliva a tot el mon. (Aquest any serà el dia 24 d'Octubre). Així ens hem posat en contacte amb productors de totes les àrees amb clima mediterrani. Hem de citar, Espanya, Portugal, França, Italia, Grecia, Croacia, Serbia, Turquia, Israel, Libano, Tunissia, Egipte, Libia, Marroc, Algeria, Creta, Australia, Nova Zelanda, Xina, Chile, Argentina, Uruguai, Méxic i els Estats Units així com amb els principals països consumidors.

Tenint en compte que aquesta iniciativa ha partit de una associació borgenca, hem decidit fer una petita presentació comarcal al Museu de Cal Pauet, situat al Passatge de la Vila de Carlet just darrera de l’ajuntament de la población. Aquesta benvinguda a l’oli nou donarà començament a les 19 hores sense cap parlament farragós.

 

Volem comunicarlos hi que hi están tots convidats de forma gratuita. A veure si podem ser exemple per a tots els llocs que s’adhereixen a l’iniciativa.

 

CONFRARIA DE L’OLIVA ARBEQUINA CATALANA

 

Les BORGES BLANQUES