APATS GARRIGUES

 

Benvolguts senyors:

 

Durant l'antiguitat i fins als nostres dies, els usos de l'oli d'oliva ha estat com a comestible, cosmètic, il·luminació, medicinal i infinitat de presentacions.

En l'actualitat hem comprovat l'aparició en el mercat d'innombrables variacions amb  diferents presentacions.

 

APATS GARRIGUES ha iniciat una gamma d'olis amb sabors obtinguts per maceració així com una sèrie de diferents productes que els indicarem a continuació.

 

El municipi d'Arbeca està situat a trenta quilòmetres de la capital de la província de Lleida a la comarca coneguda com les Garrigues. Té en el seu haver el fet que el seu Senyor, el Duc de Medinaceli va introduir a Espanya el cultiu de l'oliva arbequina que produeix un dels millors olis de l'món. Aixó fou a la mitat del segle XVIII.

 

Les Garrigues és un territori ple d'oliveres i per tant de molins extractors. En ells s'obté l'oli, líquid de reconegut valor que arribarà a la cuina de categoria gurmet.

 

APATS GARRIGUES és una instal·lació industrial de cuinagourmet  per poder efectuar una sèrie d'encàrrecs destinats a manipular i cuinar per vosaltres una gamma que els evitarà unes inversions en estructures i un treball que requereix de professionals de la gastronomia.

La seva història neix l'any 1985 amb una dedicació a l'elaboració de productes de xarcuteria. Són els seus propietaris Araceli Garcia i Marius Teixidó de la mateixa població.

 

 El 2006 creen Àpats Garrigues amb la seva marca "La Cuina de l'Araceli".

 

El 2008 inauguren el modèlic obrador situat al carrer Monestir de Poblet en ple eixample arbequí.

 

ELS AVANTATGES QUE US APORTA

 

Estalvi en inversió d'estructura

 

Experiència culinària acreditada

 

Professionalitat en cuina

 

Elecció dels productes a macerar

 

Diferents tipus de preparació

 

Personalització al seu gust dels productes

 

Opció de sabors en estàndards

 

Ús dels seus propis productes o de la seva proximitat

 

Cuina reconeguda en diferents esdeveniments

 

Participació en demostracions i esdeveniments afavorits en xarxes

 

Permisos de Sanitat incorporats

 

Instal·lacions modèliques en zona oleícola amb un coneixement exhaustiu de la temàtica de l'oli Verge Extra i ecológic d'oliva.

 

Aportació opcional de grafisme, botelleria, packaging i experts en màrqueting

 

No hi ha quantitats mínimes ni màximes de comanda.

 

L'OBRADOR

 

Encara que l'edifici és molt més gran, la capacitat superficial de l'obrador és de 1.500 metres quadrats entre cuina, molls, càrrega i descàrrega. La cuina ocupa 1.003 metres quadrats.

 

Consta de forns d'humitat controlada, banyeres d'alta precisió de 150 litres per a bany maria, paeller autoclau de 200 litres, cèl·lula de abtiment de -40 graus, envasadors i termoselladores amb atmosfera modificada, 6 cambres frigorífiques de gran volum per a diferents productes, temperatures i humitats.

 

MARIUS TEIXIDÓ I ARACELI GARCÍA

 

Marius Teixidó juntament amb Araceli García són els propietaris.

Sempre han treballat en el món dels transformats d'aliments i en especial dels transformats carnics.

Han realitzat infinitat de cursos i pràctiques tant en el sector pràctic com en la part econòmica per formar-se com quadres en l'administració de Pimes relacionades amb el sector de la manipulació alimentària.

Araceli és a més una reconeguda cuinera en tots els àmbits de la gastronomia. Realitzant innombrables cursos i demostracions en infinitat d'auditoris.

 

PRODUCTES

 

oli verge extra i ecológics

 

oli verge extra i ecològic de sabors amb mes de tres-centes varietats

 

esferificacions

 

càpsules d'oli

 

tapenades

 

Infusions de fulles d'olivera

 

 

Podeu contactar amb

 

APATS GARRIGUES

Carrer Monestir de Poblet

ARBECA  Lleida

 

Ramon Gassió

Teléfon  640 515 813

ramongassiomonico@hotmail.es

 

Marius Teixido

Telèfon  649 923 645

marius@apatsgarrigues.com

 

 

RELACIÓ D' IMATGES.

 

POBLACIÓ D´ ARBECA

 

 

INSTAL-LACIONS INDUSTRIALS

 

 

PROPIETARIS I CUINA

 

 

PRODUCTES ACTIUS